Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram
Burriac-Xtrem-La-Cursa - Portada

La Cursa

Burriac-Xtrem-La-Cursa

LA CURSA AMB IDENTITAT PRÒPIA, LA BURRIAC XTREM

La cursa amb identitat pròpia d'Argentona, la Burriac Xtrem, trofeu PERE ASTURIANO, comença a posar-se en marxa per enllestir la 17a edició. Va ser increïble veure la gent sota els paraigües donant escalf a tots els corredors que amb mostres d'esgotament i satisfacció per l'esforç fet, finalitzaven els últims metres de la prova sobre la catifa verda del carrer Gran.
La BURIAC XTREM és una cursa totalment consolidada, tant en l'àmbit d'organització com de participació, amb el segell inconfusible del Grup de Muntanya d'Argentona i amb els gairebé 200 voluntaris, que des d'aquí volem agrair la seva desinteressada col·laboració.També volem fer menció als comerços locals, empreses col·laboradores, propietaris forestals i administracions que sense ells, aquesta gran festa que és la BurriacXtrem, no seria possible. A tots ells, moltíssimes gràcies!

Burriac-Xtrem-La-Cursa-Cani-Xtrem

CANIXTREM I CORRE CUITA

Un any més tindrem amb vosaltres la ja consolidada cursa de Canicross, més coneguda com a CaniXtrem i el dia prèvi al trail de la Burriac Xtrem, la ja esperada per la meinada, Corre Cuita. La CaniXtrem destaca per transcórrer integrament per corriols i senders del Municipi d'Argentona, que en fan d'ella una cursa amb un recorregut de gran bellesa. Ràpida,tècnica i divertida. Per la seva banda, la Corre Cuita comptarà amb 3 distàncies per un circuït urbà, que variarà segons les edats dels participants.