Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Instagram
Burriac-Xtrem-Portada

Burriac Xtrem

Burriac-Xtrem-Edicio-2019

LA BURRIAC XTREM '20, VIRTUAL

Amics corredors després de prendre la decisió de suspendre les curses d’enguany i saben les ganes que hi ha de córrer hem decidit no deixar-vos amb les ganes i em muntat la BURRIACXTREM VIRTUAL i la CANIEXTREM VIRTUAL. Durant tot el mes de NOVEMBRE estarà obert un segment a STRVA a on podrem veure el temps de cadascú i d’aquesta manera, fer una classificació de temps virtuals.

NOVETATS IMPORTANTS

Els tres millors temps tant de dones com de homes tindran la inscripció de l’any que ve gratuïta. També volem que us feu fotos, les compartiu i ens etiqueteu (#burriacxtrem2020 #canixtrem2020) . Les millors fotos de Facebok i Instagram també tindran inscripcions gratuïtes per l’edició 2021.

Burriac-Xtrem-Recorreguts

RECORREGUT

Donades les circumstancies em preparat un recorregut d'uns 19-20 km i uns 1.050 m de desnivell positiu. Em prioritzat un traçat bastant lògic per evitar estar pendent sempre del rellotge per no pedres. Son camins molt tipics de la Burriacxtrem. Sortida de la plaça Nova direcció al Cullell com cada any pujarem quasi be fins el dipòsit d’aigua on just abans d’arribar ens desviarem a la dreta, per baixar una mica i anar a buscar el camí que ens portarà a dalt la plana de la pedrera, d’aquí pujarem a la senyera i ens desviarem cap a la dreta un altre cop per agafar el carriol que baixa a la Font del Roure. Continuarem baixant fins remuntar una miqueta i tornar a baixar direcció a la riera de Clarà. Un cop a la riera de Clarà remuntarem paral·lelament fins arribar a una torre elèctrica que deixarem per girar a l’esquera ( km. 5) per agafar el camí de la Font del Gabaix.

D’aquí la la Font dels catanyers de Can Cabot, d’on agaferem el corriol de la detra
que puja cap a una pista. Aquesta, l’ agafarem a l’esquerra fins a sobre la Font del Castanyer, on agafarem un corriol que ens pujarà cap el Pujolar. Des del Pujolar, baixarem una miqueta per anar a buscar el corriol que ens pujarà cap el turó de Matacabres, la ja coneguda Bèstia (km.10) i el turó de Cires, punt més alt de la cursa (484 mts). Un cop a dalt continuarem cap la bassa del Senglar i farem les Banyadores de baixada, la creu de l’Abellà, fins fer cap a les Bruixes. Un cop a dalt de Burriac, baixarem la pista direcció Argentona, uns 300 m i el primer corriol a l’esquerra ens portarà al mirador de Mataro (km. 15 ) i als Uiuiuis. L’últim corriol que hi ha a la detra, de baixada abans d’arribar a la bassa del
Senglar, ens ofereix 2 km de baixada fins la Font d’en Cintet (“sacacorchos”), moment on deixarem el camí dels últims anys a la dreta i pujarem fins ala pista de la Feu, la baixarem 500 m i ULL! Agafarem un corriol a l’esquera poc definit (aquest troç es nou) i planajarem una mica per aquest fins agafar la pujada de la font d'en Való. Des d'aquí, seguirem pujant fins el Mal Pas, el corriol del cactus i 2 Km. de baixada fins la plaça.

Burriac-Xtrem-Les-Bruixes